12 May 2011

BLOG KE?

Assalam

Lama menyepi sejak ayah tercinta telah berhijrah ke dunia yg satu itu..Semangat berblogging pudar.Puncanya? ntah tak tahu..Tiba2 terasa nk menulis tp tak tahu nk dimulakan dimana..Hanya jelma sebentar untuk memberitahu blog ni masih lagi ada nadi..

Aku tak tahu masih ada lagi pembaca setia? jalan smbil lalu itu biasa..kalau ada syukur..kalau takde pon syukur...tu je mukadimah entry kali ini..jgn bimbang atau khuatir, tuan blog ini masih ada...

P/S : Thanks pada kawan2 blogger yg ucap takziah pada aku sekeluarga..Yg semangat cari no phone aku pon, aku nk ucpkan terima kasih..Semoga Allah membalas smuanya..Amin...

16 comments:

Ummu~Ishak said...

hari tu ingat nak gi ziarah tapi tak dpt contact

Uchi kay-f @hmad said...

anak yatim dah kamu...*aq sgt mengarti perasaan itu.sbb aq pun ank yatim sejak 10 bln yg lps*

ko dah uruskn ape yg sptutnye?

usah kechiwa,teruskan berjln,kerna waktu tidak pernah berhenti....

lalink7 said...

mulakan dengan senyuman..smoga arwah tenang di sana..amin..

kira kekuri said...

waalaikumsalam..insyaAllah pembaca tu still ada =)

FaizalSulaiman said...

aku masih setia membaca, bro!

moga ko makin tabah dari hari hari mendatang!

keep updating!:)

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

selamat kembali, bloglist pencacai alim masih ada dalam senarai blog list saya....
selamat berblog kembali.

cik fiza said...

ada je yg baca :P kembalilah menulis...

NaniE said...

dah boleh log in..? baguslah..baru terbaca status kat FB.

K2r~90 said...

aq tetap menanti entry anda.. tabahkan diri cayuk!!!

^ Uncle Syaf ^ said...

tak pe bro...aku paham situasi ko, Arwah dah berpindah ke alam lain, moga tempatnya terbaik...


jangan risau, aku akan sokong ko gak sebab ko geng blog aku yg agak berilmu...


takziah sekali lagi dari aku,




**jangan patah semangat ye bro... kengkawan ramai support ko insyaallah :)

Pencacai Alim said...

Thanks..tp semua komen aku yg sebelum ni yg tak sempat nk approve HILANG sbb blogspot ada masalah hr tu..h

menusuk hati said...

kita yang hidup ni kenalah bersedia pula kan..pa2pun,takziah ye..

elly said...

Teruskan berblog.....jangan stop....

NaniE said...

patutla takde komen saya..

^ Uncle Syaf ^ said...

tak pe bro..

btw, blog ko dah dinaiktaraf jadi blog yang dibace hari2 oleh aku..he3, insyaalah cube tak ponteng bace blog ni..thanks cuz support aku selame ni..he3

EZAN IDMA said...

alfatihah utk arwah ayah

Ahli Kabinet