20 March 2010

Kenduri Kawen Hakim

20 Mac 2010 - Dalam blog aku ni, just nk share gambar kenduri kawen housemate aku pok cik hakim anak pok ngah di Marang Terengganu. So Aku, Zaza, Fazil & Fizal beserta wahyu & Family(Kamal & anak teruna dia tumpang Wahyu) Khai  & Family konvoi skali..Amir ngn wife mula2 follow kita org, tp sampai kat area Cherating terpaksa patah blk ke Kuantan sbb nk amik abg ipar dia.Kami bertolak dr Kuantan kol 10 pagi dan sampai 12.30 hari. Masakan kenduri boleh tahan sedap tp aku mkn sikit je sbb takut ngntuk nk drive blk Kuantan.Bebudak yg tumpang aku pakat jadi bos belaka.Hampeh tul korang.Kak Ada dan husband sampai lewat dr kami walapon diaorg dh pg sehari awal.Macam biasa, aku yg bujang ni mmg masak kna kutuk sbb alasan yg tak perlu dinyatakan.Korang blh agak pny.Mmg mcm peluru pandu Israel la dia org pakat bg aku, tp aku buat dek je.Kalu aku layan, lagi masak aku kna. So aku dh persiapkan diri dr segi mental..so nilah gmbr kenangan.

Aku merenung nasib aku. 
                  Anak dara Wahyu
                                                                                          Anak Bujang Khai
                                                   Cik Kam melayan anak bujang dia                                                       
                     
                                                                      Amik berkat skit..
                                                Pak Joko n family( Dgr citer nk tmbh sorg lg..heh)
                                                                                              Kak Ada dan Suami  
                                                                                Khai dambaan pilu n Family
    
                                                          Hakim n wife.Semoga bahagia smpai akhir hayat
                                       Fizal, Zaza & Fazil (masa ni dh blk tp singgah sbb nk solat)

So ni je la gmbr yg dpt aku paste.Sbb ni yg terbaik dlm kamera hset aku.Gambar lain tk cool.

Kesimpulannya, kalu ada jodoh, jgn lewat2 kan.
Chow cin Chaw



3 comments:

Pencinta Ilmu said...

Semoga Berbahagia

suezahid said...

sayang x dapek pg knduri hakim... atos pening2 plak sejak balik dr johor ni huhuhu...anyway, smoga berbahagia...

Zaini Punye Citer said...

ooo.Zahari ada bgtahu hr tu..tkpela dh tkde rezeki..sy kawen kaksu knala pg ye..heheh :p

Ahli Kabinet