17 March 2010

Zoo aku

Ni adalah game yg aku selalu main dalam fesbuk.Zoo world. Game ni bg aku kira best gak sbb dapat buka zoo sendiri, boleh beli haiwan2 pelik mcm dinasor,ikan paus,ikan lumba2 dan mcm2 lagila. Tapi awal2 aku terjebak dlm game ni, hari2 aku duk mengadap zoo aku.Collect duit byk2 pastu beli bangunan, kiosk, binatang2 dll.Nasib baik game ni tak blh buka kat ofis.Aku pon tak tahu knapa, bile aku nk visit zoo aku, nk tggu dia loading mcm hampeh.so main kt umh jela..So skrg ni harga zoo2 aku adalah RM 16,950,401..Hahahaa..kaya dh aku..Bwh ni zoo2 aku.

Ni zoo pertama aku.
Yang ni zoo kedua aku.
 Yang ni lak zoo aku yg last.Aku baru je dapat tanah baru buka zoo keempat
 Yang ni lak antara haiwan2 peliharaan aku.

Kesimpulannya, jgn terlalu taksub or leka dgn game2 yg tidak memberikan faedah.Carilah sesuatu yg dapat memberi kebaikkan dan manfaat kepada kita dan org lain.

Chow cin chaw...

2 comments:

-=nAd=- said...

game tu berfaedah ke??? sama je pn.. melalaikan.. huhuhu

Pencinta Ilmu said...

ko tk tahu sbb ko tk cube beb..

Ahli Kabinet