25 August 2010

Lisa Surihani hutang RM5 dgn aku..

Tinggal 14 hari lagi nak makan ketupat sama rendang cicah dengan kuah kari
Cepat sungguh masa berlalu ni..Zakat tak bayar lagi..mata lalok dari tadi..
Tak puas ati dan kecewa sebab bangun tadi kol 7.20 pagi..haish...
Kenapa alarm henset tak berfungsi ni? 
Itu yang menjadi tanda tanya buat diri sendiri.
Mungkin nak kena tukar henset 3g pasni



So apa yang harus aku update kali ini??? MySpace

Aku malas nak pikir sebab diri ini memang mau sambung tido sejak dari tadi..

p/s: Entri ni takde kene mengena dgn tajuk..MySpace

40 comments:

Hamzah Ian said...

adekah ptt aku komen??

Pencacai Alim said...

ikut hangla..hakhak

FaizalSulaiman said...

lawa la emoticon onion tuh.ehehehe

syahira ariff said...

cepat tutup muka kau sebelum lisa surihani perasan entri ni!

JAY said...

menduga kasabaranku di bulan puasa.. (aku rasa nak menyumpah je tadi)

ajim said...

ceh wat suspen jer...
igtkn lisa surihani pow duit ko wat bli nasi krabu..haha

iqbalsyarie said...

erk...tak paham!!haha..okey la tu bro,at least masih mampu bangun :)

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak"

Cik Bucken said...

kire ko hutang dgn aku la kan?
aku ngn lisa surihani same je

K2r~90 said...

cisss

anda hutang kene "sekeh" dgn Haku
lalalala

K2r~90 said...

Tydo tuh bace doa zzZZzZzzZZz kroh ZzZzZzZ

::..akubukansky..:: said...

hahaha...suspens88...lawak arh...udah bergulink2 at cnie twu x...ngeh3

Isma said...

menarik perhatian tul ko nye title pakcik.haha

ohh tak yah tuka 3g phone.letak ayam jantan sekor.nanti pagi dia kokok kat telinga ko je..haha bernas tak?

Pencacai Alim said...

hakhakhak..korang mmg rock..

She is f.A.z.A said...

hahahhaha punyer suspen nak klick entry ko nih..

rupe-rupenyer cisss!!=D

diana said...

pakai le bapak
jam sekali pun,
kalu dah tido mati
memng tak boleh bangun nye..
maka nye..cepat2 cari bini..
tapi sebelum kawen tu
kena tanye dulu..
"awak senang bangun pagi tak"?

amirpo said...

tajuk punyalah gempak.hahaha.
lepas ni, gua nak wat entri tajuk
" Obama bhutang selipat Tat Seng dgn saya"

illianahidayah said...

waaaa....tajuk entry gileee gempakkk... cuak gua beb...hahhaha

Pencacai Alim said...

hahaha..selamat hari raya semua..tak baek marah2..kurang pahala pose nnti

Mama JnJ said...

tak baik tido ngan henset ooo...menurut kajian..bla--bla-bla..aku tak hengat tapi.. ada kesan la letak henset dekat2 masa tido..

err pasal lisa surihani tu..ada rasa 'saspenzer' ngan tajuk..bila baca habis memang gak ada kaitan langsung daaa..

Mama JnJ said...

ada rasa-rasa 'saspenzer' sedikit ngan entri ini terutamanya ngan tajuk lisa surihani tersebut..

Faizal@PeJAY said...

dia utang aku rm10..haha

E.d.Y said...

cet..mana lisa nye??

h A n Y S said...

cit~!
saspen jek tajok~!
haha

Ummu~Ishak said...

tajuk yg comel (^_~)

Uruchimaru @ kf said...

bln pose kena byk sabar...hee!
tajuk lain citer lain plak erkk...

alif said...

hahahahahaha wat aku tkejut je ro

Pencacai Alim said...

slmat hari raya pose semua..ampun maaf..kehkeh

Hamzah Ian said...

kenape ko tak update?? har har har

Parkcheek Chun Li said...

ko mmg hantu tdo...

Pencacai Alim said...

aku nk bercuti dulu..pastu bru update..bz dgn balas kad raya..hakhak

to all readers, nk masuk 10 mlm terakhir..jom terawih all out..yeah...

syahira ariff said...

wehh
bila nk update?

Pencacai Alim said...

insyallah beberapa hari lagi aku akan hupdate

hamzah ian said...

tak abis lg hutang ni.. hahha

nas said...

perlukah aku komen?
hahahhahahahhahaa...
karang aku report kat lisa surihani karang baru taw..ekeke

E.d.Y said...

nak kad raya jugak..haha

anggar berkawand said...

heLLow kawand..
SALAM BERKAWAND

:D

blakepaghe said...

hahaha....x kena topik langsung...tertipu akhirnya

NARDtheNERD said...

alarm clock henset i pun macam tak berfungsi...

macam je.
=))

FyZa said...

haha mmg x dak kena mgna lgsng dgn tajuk..haishh

Pencacai Alim said...

kene apa tajuk..hakhak

Ahli Kabinet