21 August 2010

Insaflah sebelum terlambat..Malang tidak berbau..

I have no words after watching this video..for those who have watched this video, 
i hope all of you take it as a lesson.
Please spend your time watching this and you will get something that you have never got this before..
So sad...
After watched this please dont take as a granted or u will regret the rest of your life
Peoples around will blame you after all the mistakes you have done...
And the answer is

DONT CRY OVER SPILLED MILK.YOU"VE MADE YOUR BAD AND YOU MUST LIE ON IT....





P/S: Please think someone you love the most...

21 comments:

alif said...

mmg ngeri beb aku tgok....mati mmg tak kenal tua atau muda...jd bamal lg slagi ada masa n ketika

Hamzah Ian said...

har har har.. internet gua lembap.. so takleh loading.. har har har..

FaizalSulaiman said...

betul tu, bila Izrail stg memanggil, takkan lewat dan cepat walau sesaat..

E.d.Y said...

yaAllah...ngerinyeeeee

ajim said...

ya Allah,jauhkan kami dr kesusahn dunia dan seksaan akhirat..gerun bro..rase cam xnk gi mane2.haha..

Hamzah Ian said...

nyahaha

Pencacai Alim said...

ajal maut ditangan Tuhan semua..

She is f.A.z.A said...

so scary..
ajal maut x kenal usia dan x kenal masa.. tp kiter manusia masih leka dgn hal dunia ~sigh

F.I.C.K.R.Y said...

Ya Allah... Ngeri giler tengok video langgar-langgar nie..
Cume yang perlu kite ingat...
Orang yang bijak dalam hidup ialah orang yang selalu mengingati kematian..

Aku pon berpesan untuk diri aku gaks pasai ajal maut nie tak mengenal umur...
Ibarat putik kelapa... walaupon muda pon boleyh jatuh berguguran...

Renung2 dan selamat beramal~

amirpo said...

ngeri.....

Pencacai Alim said...

Bnda yg slalu polo korang smua adalah MATI..tobat sebelum terlambat...

Mah@mahu said...

Salam kepada semua blogger support lah kempen 1Blog 1Bendera jom kat sini.. TQ

Hamzah Ian said...

fuhyooo

syahira ariff said...

belum pernah lagi tgk eksiden live
ngeriii giler tgk video tu
ada jugak kan rakaman yg benar2 berlaku kan?

HairiAks said...

OMG...slmat x tercabut jantung, hati, limpa aku.. mmg ngeri... msti mlm ni terbawa dlm tidur.. hik3

FyZa said...

tenet slow..tension x leh bukak..tp tgk komen2 kat cni mcm ngeri la plak nk bukak..

FyZa said...

tenet slow..tension x leh bukak..tp tgk komen2 kat cni mcm ngeri la plak nk bukak..

Frodo Baggins said...

yaaaaaaa ....

sujud.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hidup mesti terus

Pencacai Alim said...

so berhati2lah ketika memandu...

Abhamz said...

salam, memang ngeri dan memilukan, sekurang-kurang n3 ini dapat menimbulkan keinsafan kepada para pemandu yg akan pulang berhari raya nanti...

Ahli Kabinet