21 September 2010

Aku Memang sengal?

Wahai pembaca-pembaca blog aku sekalian..Maka dengan ini aku mengistiharkan bahawasanya aku akan jadi anak Siti Kelembai..argh!!!!

Ni ha, aku nak habaq mai skit, buat sementara waktu ni, aku tak bleh nk aktif berblog cam slalu sebab sibuk mcm cilaka..argh!! tu je nk bilang..muahahahahahaha!!!! MySpace

Mana yg rajin dtg singgah dan komen blog aku ni, aku doakan korang jadi menteri, tok imam surau dan JKK,suatu hari nanti..Aku akan cube juga cari idea utk update entri baru kot2 pasni tetiba je Donnatella Versace pelawa aku jadi model..hakhakhak..cilake!!!

MySpace

61 comments:

fairuz said...

weyh..doakan aku berjaya jadi engineer weyh.





(^_^)

iqbalsyarie said...

hamek ko...busy kalah pak menteri.ok bro..nanti klo aku dah jadi org best,ko boleh la mintak sain aku.haha

Gayahspears said...

Memang terserlah kesenggalan mu!!!
hak2..lol

kata kila said...

demmm demm.ahahahaaha.. aminn.mudah mudah tang menteri tu kene kat den

eqbalzack said...

saya pun sibuk juga tuan! hehe...

tulislah walau sepatah perkataan pun...peminat kat luar sana ramai nak bace..haha

Peminat Katie Holmes said...

takpa.
kelembai pun ok apa.

epol said...

haha lek bro..x semestinye kne update entri baru seminggu 10kali kan?janji update kasitau aku k

FaizalSulaiman said...

wahh bizi kau yerh??

hehehhe..

aku tetap membaca:P

Pencacai Alim said...

aku bz..bosan..hampeh..apa lagi ek???

Siti Syakirah Saidi said...

hehehhe

Janggel said...

silalah buat kerja tu hehe.

Cik Bucken said...

doakan aku jadi JKK Surau kampong aku dan forensics berjaye.. ^_^"

SweetSyaza said...

haip2!!!
die punye bz sampai tahap cilaka...hahahhahah

love is forever said...

go go power ranger

blakepaghe said...

Hebat tu jadi anak Siti Kelembai ni..pakcik pun sedang cari cebisan tok guru (Masterpiece) untuk update blog tapi x jumpa2 lagi...

Uruchimaru @ kf said...

doakan haku jadi terbaek dri smlm..!!

FyZa said...

bz nya..bz kejo ko bz watgapo? haha

ainz said...

selamat membzkan diri..hik3..

Fello Ariza said...

sory ar bro, bru je tadi Donnatella Versace call soh jadi model hjg mggu nih..haha

h A n Y S said...

ha,ni aku dah datang singgah n komen lagi,
aku nak kau doakan aku jadi jutawan yg cun, blh?
hakhak!

Pencacai Alim said...

utk semua, aku doakan smoga korang berjaya dlm hidup..kaya gile babi smpai tak tahu dh nk pakai duit wat beli apa..camne? hakhakhak

alinac lover said...

hahhaha


entri pon hebat!!! hahahha

taqie said...

haha..selamat membusykan diri:)

nas said...

erm...same lah ngan aku..
aku pon bz gak..tension giler jd camnie..isk3...
banyak sgt keje samapi xde sempat nk update blog,blogwalkig,bla2.....

NaniE said...

poyos..! ahaks..

E.d.Y said...

mana aku dengar siti kelambai ni??hehe

n@jwamz said...

wat klako!
oky..selamat ber'busy kojer jer..haha

Sofia said...

Doakan sy jd cikgu tauu!!!

elly said...

Nape la ko nak jadi anak Siti Kelembai...kot iyer pun bz..ish ish ish...


Ala memlm ko hupdet je lah....

intaneqashut said...

takeshi x bayOr duit 'berukband/streamyx' dia!!!!...

hehe...bz bz bz/...

Masa DAH Time said...

tak perlu susah-susah pening kepala, cari je idea dari blog orang lain then ulas semula walaupun ringkas.

saya dah komen ni, bolehla doakan saya jadi PM..hahaha

Deslim said...

Patut ar bila masuk je blog ni, nampak hantu kopek jer. hehe

tieha ismail said...

memang sengal pon....tp sengal yg bez...ahaks....

mizzura said...

ceh..ada hati nak versace jemput jadik model..

Pencacai Alim said...

Aku pasti doakan korang jadi insan terhebat satu hari nanti..hakhakhak

ajim said...

lek r bro..jgn emo sgt..aku x bz pon tp x updet blog gak..rilek jer..sengal..waka3

K2r~90 said...

ehe sukenye aq tengok blog ko bersarang nnty haha2.. aq pon akan keluar merate2 di bumi malaysie lpas ni

kalu mu windu pade ku.... komen la byk2 kat blog gue hahahahahahahahahhahahahahah

Mama JnJ said...

hahaha dan hahaha.....
sibuk ya....tapa..tapa kami tunggu 'kekembalian' anda..
Salam Aidilfitri ya PE...
maaf zahir batin

Pencacai Alim said...

Argh!!!!

sarah shafie said...

aku nk ko doa aku cpt2 abes blajr je..

Ummu~Ishak said...

UMP asyik kuar iklan jawatan kosong je.lapanploh kali apply satu pun tak pernah dapat

Fina Fento said...

doakan saya jadi datin! >_<

Yuni Aisyah said...

tq sudi singgh n tingglkan comment kt my entry even comment lari tajuk.haha...

Faiz said...

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

nurkaloi said...

Good secretary~~~

yeayy....wish luck for you tooo

illianahidayah said...

kelembai???
okkk...nampak gaya memang busy anda telah sampai ke tahap dewa petala 87...
setuju!!

Pencacai Alim said...

korang gelak ah kat aku..grrr....

nurkaloi said...

OPSSS

sorry tnye
what the hell KELEMBAI meaning??

ngehehe...**blur**

n i k l i s a said...

cilaka mmg bz. xleh wat pa.

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. doakan ai dapat income nuffnang ribu riban k~ muahaha.. dah free nanti update lah blog~

cik fiza said...

keje mane yg tak sibuk kn..
standard la tu :)
rajin keje pahala byk wooo

salam singgah

Cik Yuki said...

walaupun kau sibuk tahap cilaka.~ tnks sbb sudi singgah kt blog ak yg sengal tu. hahaha

Anna Boleyn said...

tension lerr cmni klu ko tak update blog. heh~ c(:

Anna Boleyn said...

tension lerr cmni klu ko tak update blog. heh~ c(:

Anna Boleyn said...

tension lerr cmni klu ko tak update blog. heh~ c(:

Anna Boleyn said...

tension lerr cmni klu ko tak update blog. heh~ c(:

hamzah ian said...

kah kah kah...

F.I.C.K.R.Y said...

Blog hang maner ader sengal, superb arr. Entry pon ader pengisian rohaniah.
Err, nak jadik model tuk iklan guwa tak?! Sekarang nie guwa tengah terdesak memerlukan khidmat seorang model sukarelawan tuk jadik sebagaian dalam iklan ubat gegat lipas nie.
Amacam?!

Pencacai Alim said...

korang semua mmg rakan prihatin..sbb tu aku syg kat korang semua..

p/s:sori aku tak sempat nk reply komen korang satu2..ada masa aku terjah blog korang..hari ni aku ada event dgn Sultan Pahang..hakhakhak

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua tau belanda kalah masa fifa tu tapi belanda bukan ada saja ada monyet belanda ..durian belanda ... belenda...macam macam lagi..ko jangan risau spin cuma ada spinder aje

Sofia said...

Doakan aku jadi cikgu weii...hehehe

Ahli Kabinet