04 September 2010

Pentingnya ada sahabat sejati

Have a good day......... and PLEASE READ TO THE END!  
 
 
p/s: Sebab itu pentingnya ada kawan...apa alasan korang? 

37 comments:

dunspeak♥ said...

erk..hakim tu jahat jugak ke ?

btw...zaman sekarang ni, nak percaya kawan sendiri pun susah..hurmm..

amirpo. said...

semua org dia kenal ke?haha

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ last2 penjahat 2 xbersalah sbb semua kwn dia.. adesss.. =.='

Pencacai Alim said...

itu hebatnya sahabat..hakhak

hamzah ian said...

fuhyooo... gua nak ade kwn camtu ah.. hahahaha

LiFe KaMi said...

wah mmg semua bole kawtim..hehe

: Marjan Hananie : said...

haha~ nice one!pentingnya mempunyai kawan. =) kena berhati2 dgn siapa kita berkawan..

NARDtheNERD said...

be professional.
urusan kerja jangan campur peribadi.

oooopppppsssss.
i terserius pulakss.
hehe.

theblabber. said...

bukan senang nk cari kawan sejati. sbb biasnaya kawan sejati tu lah yg akan end up hurt you the most. i prefer to hv ramai kawan, than stick to only one so-called kawan sejati.

Pencacai Alim said...

oleh itu carila kawan seramai mungkin..,itu yg terbaikkk

nas said...

kawan itu mmg la penting pon....
aku pon ader kawan yang jahat..huhuhu...
nice pics nie..ehehe

K2r~90 said...

kebetulan gue ppernah wat sketsa mcm ni dulu sbb tyru komik ni ah huhu,, x sangke sume bdk gelak hoho

ajim said...

ko mmg best r..ke ade mksud t'sirat nih??

p/s:PERHATIAN!Kawan diperlukan.sila tinggal komen untuk jadi kawan saya.hak3

Ummu~Ishak said...

kawan kawan gak
tapi amar ma'ruf nahi mungkar mesti tegakkan

*dunia akhir zaman..

iqbalsyarie said...

hahahahaha...aduyai bro..aku taklah blah la tengok gamba ni!haha

epol said...

lol boleh th lawak komik nie

pengajaran ~ berkawan biar seribu.hehe

E.d.Y said...

kawan waktu senang je ramai skrg...waktu susah susa nak cari...ada sape2 nak kawan dgn aku?

FaizalSulaiman said...

waH...macam kroni jer?hehehehhe

ainz said...

Senang nak cari kawan senang bersame..
Susah nak cari kawan yang boleh bersusah dengan kita..
Hati2 la memilih kawan..
Kadang2 kawan bleh tikam kita dari belakang..

FyZa said...

haha..lawak ar..tp moral of the story 2 mmg btul la..pntng kita ada ramai kwn..tp klu mcm kartun td rasa cm x adil la plak..nama pun kartun kan..;p

Pencacai Alim said...

hahahaha...dlm dunia ni mcm2 bnda blh terjadi..

Uruchimaru @ kf said...

gile kentang...!!!

Janggel said...

setuju!!!!

Pencacai Alim said...

hakhak..best ada kawan smpai mati nih...

Fello Ariza said...

err..err..sape yg bersalah dlm hal nih? :D

F.I.C.K.R.Y said...

Hahahaa... nie subahat namanyer. Maner hang dapat kartun nie? Lawak giler kahkahkahh...
Aku ingat perompak tue angkat tangan sebab nak menyerah diri...
Ghupe-ghupenyer angkat tangan sebab bersorak jumpa kawan lama miahahahaa...
Dalam geng jahat pon ader best friend gak kan?!

Pencacai Alim said...

hakhak..aku dpt de emel..tp bnda ni lama dh..tetiba trjumpa..jahat mn pon org tuh, ttp ada bestfriend

Mah@mahu said...

kena cari kawn baik bro... hehehehe

mizzura said...

haha...tapi professionality kena jaga jugak..tu bahaya bila ada kes libat kawan2...

Peminat Katie Holmes said...

haha. betul2 smart ini kartun.

Pencacai Alim said...

aku yg cipta katun ni kan..hakhakhak

h A n Y S said...

skang ni agak ssh nak dapat sahabat sejati..kwn je dgn rmai2 org,
anyway, comel katun ni,haha

|| NaFiRaa || said...

tapi pompuan tu turut terselamat dari kena rompak kan~ muehehehe

ejum said...

memang penting dalam bersahabat,
tapi kadang2 sahabat bile senang,
bila susah sahabat lari..hehe

memang susah cari sahabat sejati

HairiAks said...

Hahaha... bkawan biar satu.. bcinta biar bribu.. Tibe2 lari dr topik pulak.. ngee...

Deslim said...

Haha, aku pnah jumpa katun ni dulu.

Mmg stail! Best ler kalau ada member dalam stiap organisasi krajaan. Rompak bank, bunuh orang pon rilek jer. heh

cik fiza said...

ini bukan kwn biasa...
ini kabel baik punya...

Ahli Kabinet