15 October 2010

Jangan mengeluh oi..

 Bayi Kembar aku yang berusia setahun jagung.. Nakal, Lasak dan Comel..tapi menghiburkan..hakhak..Bakal masuk contest...


Oh mama..saya mahu kawen..kawen dgn sapa? takkan dgn lembu..~argh~

P/S: Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,
Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Tuhan untuk diberikan teman hidup.


43 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

comel!! eiyyyy~ nk cubit!! nk cubit!! ^_^

Ummu~Ishak said...

syukur dengan apa yg ada

luahfikiran said...

SALAM,
GAMBAR KETIGA TU CUKUP MENARIK ! CUBA TENGOK CARA DIA TIDO !

FaizalSulaiman said...

ayat yang last tu.huhu..aku doakan ko cepat bertemu jodoh, bro!

Seri said...

suka ayat yang last tu

ainz said...

anak ke ke?erk..ko bkn blum kwen,ker?konfiusing...

She is f.A.z.A said...

owh pakcik..
mari kiter cari bersama2 hahahah

elly said...

Doa kita sama tapi tak serupa....

wanie m'nJ said...

kalau dah namanya baby,memg la comel!heee,geram!

Mama JnJ said...

gambar ketiga itu unik..jarang2 tengok baby tido cam tu hehe

Mama JnJ said...

p/s: semoga cepat bertemu jodoh ya

nas said...

maak aii..comelnyer baby yang tido mengkangkang cm2..hu3 :P

Pencacai Alim said...

kahkahkahkah

blakepaghe said...

kembar tu...elok kalu nak beranak kembar baik gi brunai..nanti jadi kembar brunai berbanding kembar siam...hahaha

alinac lover said...

btol tu..x perlu mengeluh.terima seadanya~

love is forever said...

cute baby :)

Muhamad Zaki Zafir said...

ayat yg last tu mmg cantik bro.. :)

di sebalik wajahku.. said...

alolololo.. baby atieku ^^,

Peminat Katie Holmes said...

oh mama.
sy mahu kahwin juga.

naniE said...

meh nak pinjam anak kamu..boleh bawak g air terjun..hahaha..

NARDtheNERD said...

pinjam kembar tu.
nak bawak jalan2.
ehehe.
:)

E.d.Y said...

wow..split dalam buaian..terbaik wookkk

anggar berkawand said...

uuh....
lucu nian......
pgen ajak maen bareng..
:D

FyZa said...

haha..comey gila dia tdoc mcm 2..cute2..;)

Gayahspears said...

auchhh... aku tdo camni ka??? hahah yg pasti mase kecik mmg aku tdo camni tp da beso nih agak supan cket..huhu

ajim said...

anak2 kita!muahaha.rasa cam nak cari isteri yang ada genetik kembar la.

p/s:jangan la kita mengeluh kerana sifat itu sangat berbahaya.aigoo...

Pencacai Alim said...

tido gaya itu adalah seni

Tomato Gurl's Life said...

comelnya anak awk..huhu..

cik fiza said...

comelnyerr.. nk tumpang ggt boleh tak? oh mama sy xmahu kawen huhuhu~~

Mah@mahu said...

Teringat kat anak sepupu aku abg lahir kembar lepas tu adik lahir kembar gak waaaaaaaaaaa best..

syaf said...

aku suke sangt ayat last tuh,...hebat skali kata2 itew

Hang Dhamin said...

kawen ajak bro....

Heidi Shafiq said...

sejuk hati tgk bayi.. :)

Pencacai Alim said...

tulang rusuk kiri belum ketemu

Anna Boleyn said...

huiyo.. gambar ke tiga tu den tabik spring tuing tuing lah. den pon tak ley buat camtu tau. jeles ni jeles.

Siti Syakirah Saidi said...

comel tol lahhh budak2 ni heee

K2r~90 said...

hush lame giler aq x blog walking .. windu entry ko.. yup aq pon mencari gok ni, n bsyukur ngan pe y de =]

dunspeak♥ said...

saya juga mahu kawennnn...lallalaaa~~

Mimi Saidi said...

weh, baby kembar tu comei kot

Pencacai Alim said...

kahkahkah

Aniza said...

yang dalam buaian tu apsal lasak sangat? agaknya mimpi tengah terajang mambang kacau dia tidur kot?

Amirah Muhajir said...

fuhhh...aksi buaian...tapi sangat cute la anak2..=)

Fello Ariza said...

P/S: Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,
Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Tuhan untuk diberikan teman hidup.

pehh..ayat...terbaekk

Ahli Kabinet