13 November 2010

Otak Gua sudah nazak

Camne orang bisu nak bgtau pada org buta yang org pekak curi duit org buta? Jawab? sape genius boleh kasi jawapan, gua kasi cium jarak jauh 20 kali..kehkehkeh

*********************************
Mahu basuh kete tgk langit masih berdukacita..cancel biar porsche gua kotor berlumut..skali skala..no hal beb..enjin takde effect punye..kalau jem, maknanya takde rezeki..poyo nk mmpus..

*********************************

Layan astro balek2 citer halimah jongang..ntah brapa kali ulang pi tny Ananda Krisnan..carut dlm hati sbb tak mahu jiran tetangga dengar..timbul fitnah susah gua dunia akhirat..gua byr bil astro cume mahu tgk siaran ulangan ntah brapa kalinya..

**********************************

bdhjsvdvdwqdgwsbdwq bwsdgwqdgwqudguy bgdygdwqgdqw lwygweii wsdwydgfwdwudhw lsdwugwtskd gdwd wdgwydgwuyduwd wdwuidhw dw dwdgwydgwdwidhwid wudghwidgwd dbwtqyp[fc df wudghwdgw7ywq3899w 2831289469236492369ww ddhwdhwq7yeydghte

Tetiba otak boleh jem..apa blh buat..oleh itu gua mahu format pala otak sebentar..

*********************************


Gua edit smula entri ni..nk ucap time kasih kat bloger Fello Ariza kasi gua award..masuk ni dh 4 award gua dpt dr dia..thanks bro..u r the best..





p/s: Tanpa ilmu jangan realisasikan sebuah fantasi kerana realitinya tidak sehebat imaginasi

51 comments:

fairuz said...

mau kene bace 2 3 kali soklan pertame tu baru aku dpt pikap. kah kah kahh. ape jwpnnye?

Mama JnJ said...

kalau otak boleh diformat, saya juga mahu.

ayat p/s gua suka

Seri said...

sebelum format kena buat back up dulu. nanti semua data hilang. dikuatiri akan hilang ingatan. haha

imanshah said...

lama tak tengok citer melayu dowh..layan bola je

NuSaNa NoSa 91 said...

sapukan jem tu kat roti.. psni sure xjem dah.. kih3~ ^_^

Pencacai Alim said...

Fairuz
kalau aku bgtau tk suspenla..

MamaJnj
betul..sy mahu jga..

Seri
takpe ilang ingatan..lagi bagus..hakhak

imanshah
betul..tapi asyik bola muntah ooo

Nusana Nosa 91
nanti aku cube..hakhak

fndrocka said...

Jgn sampai menjangkit kat gua..gua nak pakai lama lagi!

She is f.A.z.A said...

susah wehh soklan pertama tuh..

adiah plak cm tipu jer kan hahaha bgla laptop sebijik barulah semangat aku nk jwb ngeh3

jeBateja said...

kawe ingat nak psang astro...tapi mcm maleh jo...ahakz

aTiKa aTeRkaH said...

aku taknak format otak..aku nak tambah RAM je..cool kan??haha

Pencacai Alim said...

fndrocka
tak jangkit pny..

she is FAZA
pikir2..hahahaha..

jabateja
bazir je astro ni..

atikah aterkah
cool2..tapi format lagi kool..ibarat baru taubat nasuha..bersih je..

tieha ismail said...

kalo boleh format otak, aku nak isi software genius ...ehehehehx

Mimie.Candy Cane said...

semoga otak lu sihat2 je lepas format ni...hehehe

Pencacai Alim said...

tieha ismail
boleh2..

mimie
Aminnn

elly said...

Dasat jugak otak ko....dah kena virus nih....

nas said...

erk...ape kne ngan otak awak skunk?
leh tak aku bawakkan ke hospital skunk..
hhahaha


lagu 90an best lagi lah

Pencacai Alim said...

elly
sape ada penawar?

nas
dh senget dh..kahkaha

Fello Ariza said...

adehh..

mmg xdek idea nih..

meh ar ambik award..

skurg2 ad idea nk tulis ape..

heh -.-"

HonEyBuNNy said...

hahhaha..otak jem gak neh....dk stdy sgt..uwawa

Pencacai Alim said...

Fello Ariza
Thanks bro..lu rock

Honeybunny
samala kita

Ummu~Ishak said...

satu : org bisu leh mintak tolong org yg tak cacat dengan bahasa isyarat then org tu kasitau kat org buta (leh dapat c**m** jarak jauh tu tak? haha)

dua : kete kalau dah basuh pastu kene hujan takde hal punye, sbb saya biasa buat, lagipun hujan tu rahmat. cuba kalau Tuhan tak kasi hujan?

tiga : beli antenna limablashengget je kat mydin. takyah bil2.bayar bil letrik je

empat : lepas format pakai software terbaru kalis virus supaya tahan lebih lama

p/s : susah nak jadi org yg ada 'ilmu'

Anna Boleyn said...

apesal otak nazak???

NaniE said...

layan freecell ngan sudokukingdom.com time-time jem, best juge..hehe..

Cikli said...

salam,

sejak astro datang, rumah yang tak ada astro reception macam @#$#@#$%^&** jer...

betul ke hipotesis ni..

Muhamad Zaki Zafir said...

kereta aku pun dh hmpir 2 bln tak mndi..sblm ni bz exam x smpt bsuh skrg hari2 mandi hujan lak kete tu..

LiFe KaMi said...

macam pernah ku dgr pantun teka teki tu, tp dimana ya..
skang ada cite halimah jongang edisi 2..huhu

suzie rahman said...

jem juga erk...adeh..nk minyk pelincir ka

blakepaghe said...

itu bukan otak dah nazak..otak yang ligat berfikir

Pencacai Alim said...

ummu ishak
jwpn no 1 tu tk betul..takde org lain kecuali mereka bertiga shj

Anna Boleyn
dh xpired kot

Nanie
citer apa tu?

cikli
betul2..hak2..

Muhamad zaki zafir
Kira mandi juga tu..

Life Kami
halimah jongan 2 yang mmbosankan

Suzie Rahman
minyak pelincir jga tak berkesan

blakepage
ligat berfikir? hakhakhak

Zuewairy said...

jem? relaks suda... :)

Ceritera Lelaki Pot Pet

intan shafiqah said...

otak nazak - jgn fOrmat..kang jadi baby ;p..masuk tg.rambutan, bole ok kan otak kmu takeshi ;p..haha..

naniE said...

apelah die ni..
tu games,la..bukan citer..

Pencacai Alim said...

zuewairy
terlebih releks ni

intan shafiqah
jadi baby suci

nanie
owh..mano den tau

NaniE said...

kuarla rumah. main takraw kat tepi pantai ke, kuantan dah dekat ngan beserah,kan..gi sana best juga. kalau saya turun UMP, misti singgah sana..syok, makan mee calong..

Pencacai Alim said...

jauh..kat 50km dr UMP..parok minyak..hakhakhak

chittysarah said...

bagi taw gune surat..
logik x??

ainz said...

tau xpe..balik2 cerita halimah jongang..fatimah juling..aih..

HiGHNeSS FiQ said...

jam dah otak aku nak jwaba soalan org bisu, buta n pekak tu~

Pencacai Alim said...

chittysarah
tak logik..cmne org buta nk baca

ainz
tu la msia..

higness fiq
tahu takpe..kna format blk tu..hakhak

FaizalSulaiman said...

astro citer ulang2 aku tak boleh belah langsung.hahaha

Uruchimaru @ kf said...

hebatlah ko!

ssh nk beri jwpn utk soklan ko..

PMOfficial said...

sekali post berduyun2 komen...jeles aku

Pencacai Alim said...

Faizal Sulaiman
Aku setuju dgn ko

Uruchimaru @KF
Aku pon tk tahu jwpn..hakhakhak

PM Official
Dia org ni the best blogger termasuk ko pokcik

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mengahbis duit je astro ni

Siti Syakirah Saidi said...

halimah jongang

cik fiza said...

kdg mmg otak jem.. pastu buka astri lagi jem... raya pn xde citer special..

sahromnasrudin said...

salam..soalan yang penuh dgn trick..kne byk memikir

E.d.Y said...

pecah kepala otak

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said...

haha
halimah jongang!
i like
=p

Pencacai Alim said...

brutalsolo
aku sokong..hakhahak

Siti Syakirah Saidi
peminat setia?

Cik Fiza
Astro ke Astri?hehehe

Sahromnasrudin
Tak perlu ambil byk masa utk berfikir..he3

Edy
Pecah kpla otak tu tndanya bhy

Cik Tengku (nama ko pnjang)
tapi aku tak brapa nk suke..hakhakhak

mengenaldiri said...

suke ayat yg last tu..
:)

Ahli Kabinet