15 July 2011

KEMBALI BERBLOGGING


Salam semuanya..

Rumah itu ditinggalkan berkurun lamanya..Kembali semula dilihatnya papan itu reput dimakan sang anai-anai..nk marah itu tindakan kurang wajar kerana itu fitrah kejadiaanya..sawang  berselirat seperti urat dlm tubuh..harus diperbaiki semula supaya serinya naik semula..Begitulah blog aku..uzur..usang..lama tidak dijengah Lama tidak menulis.Sejak ayah aku meninggal nafsu berblogging dah menuju ke ambang monopos..bila dibelek satu persatu entri yang dulu-dulu boleh gelak sendiri..komen penuh dgn kata2 perangsang..aku mencari semula kawan-kawan blog yg dulu..

Setelah lebih 3 bulan ayah aku pergi, semangat aku kini kian beransur baik ke tahap medium..jadi aktif berblogging kembali semula..mcm iman ada turun naik so mcm itulah minat aku nk berblog..tak bagus langsung perumpamaan tapi  itu yg terlintas dlm benak pemikiran..so rembat jela..

Bagi pandangan skit geng...

Susunan ayat lintang pukang..kena belajar balik..takpe..pelan-pelan kayuh...itu kata mereka..kata aku?

43 comments:

NM02 said...

take yr time okeh.. *__*

-=nAd=- said...

welkam back fren... jgn sedey2 sgt.. idup mesti diteruskan... :)

FaizalSulaiman said...

pelan pelan kayuh bro:)

Pencacai Alim said...

nm02: ye..bereh2..

Nad: insyallah..thank

Faizalsulaiman: yeah..pelan2 kayuh..

mr.syazwan said...

WELCOME BACK!!

SAYA HAUS DENGAN AYAT2 KAMU

=_=

fairuz said...

hehe kau kan kuat! =)

Pencacai Alim said...

mr.syazwan:haus? hehehe..ayat2 aku bukan baik mn pon..

fairuz:kuat? huhuhu

ahsfantasy24 said...

alfatihah buat arwah..
btw, welcome back :)

Janggel said...

Slamat kembali. be strong. Satu hari nanti akan kembali semangat itu.

makdara TERdiva said...

welcome back bro!

semoga dipermudahkan semuanya.

Cik SHiNJU said...

Al-Fatihah buat Allahyarham..
Takziah buat kamu dan seluruh family...Kehilangan insan penting mmg perit..


Welcome back... :)

Pencacai Alim said...

thanks all kata2 semangat...

NaniE said...

walaupun tak dapat ikuti kamu di blog. tapi dapat ikuti updated di FB..
selamat kembali Zaini..lama sgt da bersawang ni..

Pencacai Alim said...

nani:yeke? huuhu..thanks.. :)

Cik Ecah said...

welcome backkkk kawan... (:

iPai said...

macam tuh ke ?

rilex bro .. dapatkan pace sikit2, lama ok laa .. no rushing2 ..

-Incek Fik- said...

Gua yakin lu mampu dan tabah menghadapi liku onak dan duri dalam menempuh ranjau kehidupan ini. Jangan mudah berputus asa! U can do it!

Prince Halilintar said...

same lah kite baru kembali slps sekian lame menyepi..slow2 beb..prince always support u =)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ya sahabat... sekejap gua terlupa sama lu,

jeBateja said...

den ingat hang dah terus tak maw blogging....apa pun selamat kembali...ahakz

ejans said...

salam takziah.. teruskan prjuangan hidup ok bro..

Fina Fento said...

selamat kembali :)

Pencacai Alim said...

aku akan cube bergiat aktif pas ni mcm dulu2..

ILA HonEyBuNNy said...

Al-fatihah otk arwah...

bila dah ok..jom la berblog semula..ramai yang rindu tu...hehe

ha..rajin2 join tau giveaway tu...ehhe

Aman Ibrahim said...

hahaha welcome back bro, take ur time k

..hizamirahim.. said...

yes.
take ur time.
life goes on.
:)
sama2 la selalu sedekahkan alfatihah buat arwah.

Mario said...

Al-Fatihah buat Allahyarham..

wekam back bro...

elly said...

Yeyyy...selamat kembali....

Ummu~Ishak said...

ziarah teman lama.. apa kabar?
welkam back, hihi

intan.maisarah said...

takpe
pelan pelan tau
take care

Daddy Ziyyad said...

Selamat Menulis Kembali bro...

Nia Dhani Nasir said...

Alhamdulillah semangat beblogging dah kembali..

IMANSHAH said...

selamat2

Liyana Zahim said...

Stil need time to recover ur emotion.. Anyway, life must go on~

Fyqa said...

have a nice day.

:)

Semarak Api said...

ni blum tntu bln dpn ko update lg.hahah..

*aku gelakkn dri sndri jgk kot:p

Edy Zaidi said...

selamat kembali...

wahida said...

aku rindu ngan coretan ko...sumpah!!

semoga arwah ditempatkan bersama org yg beriman...rajin2 sedekahkan alfatihah yer...

IMANSHAH said...

selamat2

sahromnasrudin said...

selamat kembali...tak nak cat baru ke heheheeeee

izfanora said...

welcome back.. semoga lebih bersemangat. :)

grOundnUt said...

hehehe...long time no see bro!^^

Affieza said...

Welcome back...keep in blogging...

Ahli Kabinet