23 July 2010

Gua dapat Award lagi drp Cik Bucken

Gua dapat award lagi..kali ni dari cik Bucken..mekasih bebanyak gua kalungkan kpd cik adik manis intan payung sorang ni..hakhak..lu org jgn buat andaian atau tafsiran negatif ok..gua cuma menyampaikan sekalung penghargaan kpd beliau, itu aja..Award ni gua dh dpt lama tapi lupe nk post sbg entri ucapan terima kasih..sori ye cik Bucken..besela umur dh meningkat remaja camnila keadaannya..maafin aja sama gue...kalau lu org masih ingat entri gua sebelum ni ada juga gua citer perihal yg sama berkaitan dgn award..sebelum ni wa dpt award dr Parkcheek Mooda. Sila klip disini itu pon kalau mahu bacalah..gua tak paksa..Award Parkcheek Mooda nih adalah my 2nd award..sebelum ni gua dpt drp Cik Bucken..



**********************************************

Seterusnya gua juga dpt pengiktirafan dari Cik Bucken Anugerah Terhormat TOP BLOGGER 2010..terharu gua..Cepat kasi ucapan tahniah pada gua..hakhak..


*****************************************

Seterusnya melalaui award beliau, gua telah ditagged sbg top 5 BW..hakhak..time kasih sekali lagi..tapi jgn salah sangka ok..ini bukan bermakna gua takde keje kat pejabat sbb slalu BW..Gua salah seorang kakitangan gomen yg boleh diharapkan selain cemerlang dlm apa jua bidang..ahaks!!! insyallah gua sentiasa akan sokong blogger2 yg baik pada gua..yg tak bosan baca dan komen entri gua yg meraban dan melalut tak tentu pasal..pasni mgkin gua nk ubah cara penulisan gua lak..mungkin lebih kpd agama...sape setuju sila gerakkan cuping telinga kiri ..kalau tak atau kurang bersetuju, jgn byk cikadak..diam2 sudah..hakhak..



***************************************

Kesimpulannya: Berbloglah tapi jgn sampai ketagih..gunakan kemudahan ini sbg platform utk sesuatu yg blh memberi menafaat dan kebaikkan..merapu sekali sekala takda hal beb as long as tidak menyentuh hal peribadi dan maruah seseorang..ingatlah dosa sesama manusia tidak akan diampunkan sehingga kita memohon maaf kpd org tersebut..tu dia..!!! nasihat gua yg pertama sbg percubaan utk mnjadi penulis blog yg bekisarkan hal ehwal agama..mana tahu kalau ada org baca pastu insaf dan taubat, gua dpt saham akhirat..amin...

24 comments:

Parkcheek Chun Li said...

gler ar....3 awards....jeles tol...hurm =(

Pencacai Alim said...

hakhak..tak baik jeles2 pokcik..sifat mazmummah tuh..

alif said...

aduh ko ne gila award hahahahaha...boleh dpt APC ne

Cik Bucken said...

ehehheheh aku nak setuju ko wat lebih kpd agame dgn wat kening gerak2 cam iklan cadbury tuh..uhuhu=P

Pencacai Alim said...

Alif: gua dh pnh dpt APC tahun lepas..dpt sijil, jam ngn duit seribu..ahaks!!!

Cik Bucken : owh iklan tuh..baru terpikir..jap nk edit entri bubuh iklan tu jap..hakhak

JAY said...

perghh.. dulu cakap tak suka blog.. sekarang lagi dasat dari aku.. haha!

PencariCinta said...

Wah, hebatnya saudara...3 award skali?. Syukur ke atas nikmat ini(^_^)

ajim said...

tunjuk ajar ku sifooo...tahniah3..

Pencacai Alim said...

Pencari cinta: bese2 je..hakhak

Ajim : boleh2..hakhak

K2r~90 said...

manyak award !!

Isma said...

hebat gila lu bai.3 awards skali.haha..tahniah tahniah

K2r~90 said...

wehh aq x paham motip iklan caburry tuh,, ternganga aq tgok haha

-nak erabutakn rung comen anda wakaka

Pencacai Alim said...

jay: dulu aku main2 je..

isma:hakhak..bese2 je..ada lagi jauh lagi otai..

k2r-90 : aku pown tk phm motif iklan tuh..dan aku pon tk phm motif nama ko..hakhak

E.d.Y said...

org femes mmg banyak award dapat..hehe

ain fathihah said...

tak ketagih blog pun..tapi kenapa rasa macam blog ni pakwe no.1 ya. hehe

Hamzah Ian said...

mcm mane la gua tak penah dpt award ni.. hoho..

K2r~90 said...

x leh blah haha, k2r singkatan = "kanak-kanak riang" sonag je

sal y uh, taw x peh, tp skurang2 nye die mmpu buat aq teringat jek iklan tuh.. hoo dsyat sungguh

syaf said...

tahniah!! lu dpt award... gua bile lagik

Uruchimaru @ kf said...

dulu2 mase fes mem blog excited klu dpt award2 ni skrg x dpt pun xper hee..
*ops bkn arrogant ..

Hamzah Ian said...

gua sedeh.. takde award..

Pencacai Alim said...

edy: mana ada femes..bese2 je..azwan hj ali lgi femes..amboi2..hakhak

ain fatihah: pakwe no 1?? hakhak

Hamzah: takpe boleh cube bro..nanti aku nk wat award, aku kasi kat ko satu..amcm?

k2r-90:owh kanak2 riang rupanya..aku ingat robot transformer tadi

syaf: nanti aku bt award, aku tagged ko skali..

Pencacai Alim said...

Uruchimaru: hakhak..setuju2..aku kan budak baru nk up..hakhak

hamzah: rileks2..tingkat usaha pasti berjaya

She is f.A.z.A said...

ooo..
ko BW time keje eh ..??
(maner bos ko aku nk report) ngeh ngeh =D

nway congrate weh.. =D

K2r~90 said...

jauhnye ko translte name aq tuh, hoh0.. cik Bucken tuh musti ajin bg orng award an,, hehe

Ahli Kabinet