06 August 2010

Orang Tua belajar Muqadam...

Entri kali ni aku takmo tulis sesuatu yg serius..malas sbb kekurangan idea utk menulis..so aku mau kongsi satu klip video yg aku rembat kat youtube and then paste kat aku pny blog..sekadar menghilangkan tension..


Check This Out Babe......

MySpace



*****************************************

Kesimpulannya: Glak itu adalah perlu utk menghilang stress..MySpace

17 comments:

Mama JnJ said...

huhu..tak baik gelakkan pakcik tu PA..huhu..betulkah tu ustaz akhil, akhil hayy ke? (untuk kepastian ja)

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ memang la gelak tu perlu.. tp asal kucing tu gelak cam gaya kejam je?? =.='

Parkcheek Chun Li said...

hahahaaa.a......

babibuta.....hahahahhahaha

iqbalsyarie said...

haha...takpew la..atleast ada effort gak..tp it's true!mmg ramai manusia yg dah tua bangka pun still tak mampu mengaji~

K2r~90 said...

heiyaa kire ok pe die beljor tu,, jom mengaji hehe

ajim said...

dalam mksud sbenarnye nih..pk2 kn..haha

FaizalSulaiman said...

lol!!

aku rasa dah drop comment.huhu

memang klako la weh:)))

E.d.Y said...

haha..lawak2..sampai kuar air mata

She is f.A.z.A said...

=D

F.I.C.K.R.Y said...


Ustaz Akhil Hayy nie memang lawak..

Aku pernah dudok sesimpuh ngan beliau tyme jamuan makan malam lepas settle bagi ceramah..

Sembang ngan beliau memang lawak..
Tak kering gusi guwa dengaq beliau berceloteh..

Tapi Ustaz Akhil tak lupe nak menyelitkan unsur dakwah dalam pertuturan beliau...

Keep It On Ustaz!

Pencacai Alim said...

Fickry

semoga ko jadi mcm dia..hakhak

syaf said...

sadis ternet slow, jadik gua x bley nk view....

HairiAks said...

Semangat pakcik tu nak blajar bce mkadam.. pling lucu part yg last tu.. mle2 aku x mau gelak.. tiba2 tgelak sndiri.. OMG...

sorensen said...

adeehhh.. berdasarkan pengalaman sebenar ke ni? huhu..

Uruchimaru @ kf said...

iye2 owh je ni akhil hayye yg ajor!

Hamzah Ian said...

wow.. hehe

PencariCinta said...

Minat sangat akhil hayy(^_^)..xkn lepaskan peluan kalau dia bagi ceramah kat penang(^_^)

Ahli Kabinet