29 November 2010

Babi yang dipandang hina lagi mulia dari kamu!!!!

Hari ni aku nk lepas geram dan melaknat kat sorang amah ni..punyela cilake sampai aku rasa diala makhluk terlaknat diatas muka bumi ni..Iblis lagi mulia dari dia..Makan orang dh kasi..Tempat tidur gua rasa dah cukup selesa orang dah bagi tapi perangai still macam ntah apa-apa ntah..Serius aku tak sampai ati tgk video ni sampai abih..aku sedih campur marah sangat..memang celaka..korang tengok dan tafsirlah sendiri..Mana yang dh tengok tu berhati-hatilah kalau nk cari pengasuh..Apala dosa budak kecik ni..Ya Allah....




p/s : Langsung aku teringat anak kembar aku..kalau kena camni boleh naik gile aku..memang aku belasah lumat-lumat.Anyway thanks kepada kawan2 yang doakan kesembuhan ayah aku..Semoga Allah balas jasa baik kamu semua..

69 comments:

Cik Miza said...

ada yang lebih kejam dari ini, youtube banyak.
saya penah buat research pasal amah indonesa. sakit hati sangat!!

imanshah said...

salam

ish dasat tol..memang makan nasik lauk babi dia ni

Nia Dhani Nasir said...

Huih ptot le kamu ni anak didik ustaz azhar. Aku rase amah ni mental.zaman skrg ni xde peri manusia.

Miza Yusof said...

sangat-sangat kejam. teruk betul! geram tengok video ni. tak berperikemanusiaan langsung.



salam singgah. miza datang balas jejak. thanks singgah blog miza :)

Ummu~Ishak said...

memang hina + kejam + iblis + syaitan + laknat semua ada kat pompuan tu.

memang padanla maid indon kat mesia ni kena dera ngan tuan, baru setimpal ngan perangai setan camni

sha said...

aku pun sgt sensitif tenguk perangai manusia camnih...dush dush

::NelyLeyana:: said...

x tau tu ibu betol atau org jage anak..

pada sape2 nak bg anak korang dijage oleh orang lain slidik dlu... letak cctv dlm rumah tu..

zureen said...

semoga Allah membalas kekejaman mereka dengan lebih dahsyat lagi!

sahromnasrudin said...

salam ziarah..semoga anda dan keluarga terus dirahmati Allah SWT

Pencacai Alim said...

sedih aku..aku mmg tk blh tgk dow org dera budak2 ni..

Amy Syaquena said...

salam...

x sanggup nak tengok video tue , asal la kejam sangat macam tue x berperikemanusiaan langsung..

Cik SHiNJU said...

Aduyaiii...kesian..terkial2 baby tu nak selamatkan diri..apalah yg terdaya dek baby sebesar tu.. :'(
Amah indon ke filipin tu?

fairuz said...

bende ni dah lame aku tgok. memang kejam betina tu. grrr

mario said...

sib baik blog ko...rasa nak maki je ni...
kat mana tu ek...tak dpt nak bayangkan trauma dak tu...

Pencacai Alim said...

haish... hari2 aku teringat bnda ni..

Uruchimaru @ kf said...

*garu kepala*

E.d.Y said...

ish..menakutkan

Muhamad Zaki Zafir said...

aku tgk separuh je lps tu trus pause.tak snggup weyh.tringat adik aku lak kalau kene cmtu.memang aku record,hntr kat polis je.duk bising kita ni jahat kat amah indon lah amah itu lah ini lah kononnya pdhal sama naik je.

matadore said...

bersabarlah.
mungkin amah tu sedang PMS.

matadore said...

tapi mungkin juga dia tak pernah kenal erti kemanusiaan.

NuSaNa NoSa 91 said...

sila jg anak kembar kamu tu baik2 yep!! kang frust menonggeng keen.. huk3~ T____T

lemoc b0NgoK said...

semuga p0mpuan sihir tu berubah satu masa nanti...
kat bilik air ke uh??nape pasang cctv??

Mama JnJ said...

saya tak sanggup nak bukak clip ni..atau apa clip2 psl ni..musti saya terkenang2 berminggu2 huaaa...memang terbayang2 apa amah ni buat

mereka tidak berdosa

Pencacai Alim said...

Tak dpt dipastikan amah dr negara mana..tapi yg pasti mmg jahat..mgkin dapat aduan kot dr jiran2 dgr baby tu nangis dats why mak bapak tu pasang CCTV..

NaniE said...

tak tau nak komen.
sama ada amah tu tengah period kot,
ataupun amah tu pun kena dera (mental) ngan parents kanak-kanak tu kot,tak pun amah tu tensen dengan laki dia. Jadi, tiada komen disini.

lalink7 said...

memang neraka laa amahh niee..

Anna Boleyn said...

Gile arh. mcm cilakak amah ni.

Pencacai Alim said...

mmg cilakak

Daddy Ziyyad said...

sebab tu aku tak ambik maid. biarlah bersusah mcm mana sekalipun, aku TAK AKAN percaya pada maid.

grOundnUt said...

ni bukan amah...di sampah...bile sampah bekerja lagi menyampah orang tgk...^^'

kerangRebus said...

mereka memang dasat...seumpama b**i lagi mulia dr dorg..haih..astgfirullah.hangin tul 1 badan..iskh2

gUA Lah DaK eMo itew said...

tulah...geram giler...dieorang nih elok dikelar kelar badan nyer pastu sapu garam n perah limau banyak2....elok kene sebat dengan ekor pari nih...kurang ajar giler...buduh!!! berangin aku

Cik Su said...

aduih..gila ah..nape lak dia nak sumbat air dalam mulut dak tu..gila ke ape

syaf said...

pompuan cam ginih elok kene rogol ramai2,...sial, celake

budak tuh dah le kecik, ko buat cam tuh, elok bagik tingal ngan babi dalam satu kandang. merase kene sondol ngan babi hutan...buduh nyer sundaljalang indon

makdara TERdiva said...

oh! sikembar tu anak PA rupanye.. :)

taknak tengok video tu..nnti lagi sakit hati..huhu

Pencacai Alim said...

apala dosa budak sebesar ni..hati2la sape nk cr pengasuh..

sesape yg dh ada pengasuh bayi ky umh, tgk kelakuan anak tu..kalau still takut dgn pengasuh tu ada something..better check..

We have to take extra precaution bnda2 camni

p/s syaf: sape nk rogol org camni..lembu takde selera..hakhakhak

HonEyBuNNy said...

sakit hatinya tgk....eeeeeeeeeeeeeee...

ika said...

ya Allah ! x sanggup nak tengok sampai habisss ! gile kejam !!!

hysman said...

pesal cilakak sgt betina tuh..
huh.. geram beb gwa..
bdk tu masih nk paut kat kaki betina tu,bdk tu bkn boleh pikir ape pon...
sengal gile babi betina tu..
huh.... seriau aku jumpe betina camnih...

mr.syazwan said...

CELAKA! CELAKA! SYAITAN!!!!!!

AKU HOT MELIHATNYA!

VAVIK!

FaizalSulaiman said...

kenapala ada manusia mcam ni,,sadis..aku ta tengok sampai habis..sedih sungguh

Ery Farieha said...

video bibik dera anak majikan ke?

sorry internet slow xleh tgk vid.

ohoks

epol said...

macam haram punye amah

Yuni Aisyah said...

Ya ALLAH kejamnya....tak ada ati perut langsung....!!!

Pencacai Alim said...

mmg tak gune..

apik pehe said...

apik xleh tgk benda2 gini..rase nk cari je orang yg wat camtu..

elly said...

Kenapa la ada manusia yang sangat tegar menyakiti manusia lain terutama budak budak yang sangat suci?? Risaunya bila.....

p/s: Sentiasa la bagi sokongan untuk ayah ye kerana semangat dan perhatian dan keprihatinan dari anak adalh ubat yang paling mujarab..jangn putus asa dan sentiasalah berdoa ye...

HiGHNeSS FiQ said...

dah tgk video nih kt fb..
mmg syaitan btol amah nie..
bleh lemas kot budak tu~
kesian...

jeBateja said...

kalau kawe laaaa....kawe buat gak mcm ne dia buat tu....sakit hati siotttttt

Cikbelog said...

gile kejam.Apa la salah budak tu kat dia.jahat!!!! ha kan aku plak yang emo

mie said...

dasyat!!!!
apa nasib anak tu

Pala Maldini said...

itulah kalau datang kerja tidak ikhlas..

She is f.A.z.A said...

org indon ni memang..
kiter dera amah dorang sket dorang dh bising2..
padahl yg dorang wat kat kiter lagi teruk..

bodo laa indon nih..
dg bagi keje sini tu pon x kenang budi..

hanta blk indon senang..
buat semak jer ramai2 kat msia nih ..grrrr

Frodo Baggins said...

ini mmg babi tine, babi pun sayang anak ... arghhhh babi cilake punya mak lampir

kiwi said...

x ske video ni..penjahat..huhu..ksian bdk tue

NuSaNa NoSa 91 said...

agak2 la kn.. sape yg amik video tuh?? =.=

p/s: sesi tunaikn jnji kt post ni.. .: terlampau menarik perhatian ke kalau.. :.

yna said...

ada anak kembar? bestnyer :)
skrg dah semakin benci kat org indon nie..
paling benci bila bakar bendera kita hari tue :(

anamizu said...

mmg nk kene rejam drg nih! iskk~~

Khairy said...

mak eh...kejam weh...geram siot bile tengok...

aku rasa amah tu nak blas dendam kat majikan dia tapi takdapat...tu yg anak majikan jadi mangsa....

Seri said...

wajib pasang cctv gamaknya nanti

hentakbelipat said...

serius mcm binatang die buat..mmg babi ah

Khairy said...

gile kejam...agak2 la weh. Ni aku rasa kes tak puas ati ngan majikan. Tak dapat balas dendam ngan majikan...dengan anak majikan pun jadi...kejam2...minta dijuahkan....

wahida said...

mmg lahanat!!!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

eeeemmmm dasar amah taksedar untung.... napa lahhhh ko tak sedar diri dok kat Malaysia ... adoiii cari rezeki biarlah iklas buat kerja...

mmg zalim sesangat heret aje kat muka pengadilan

Tomato Gurl's Life said...

cik tom xdpt tgk video ni sbb tnet slow...

Peminat Katie Holmes said...

aku tak suka mencarut PA
tapi untuk ni. LAHANAT punya Amah!

Gayahspears said...

mmg kejam!!! tak ade hati perut ka!!! arghhhhh

K2r~90 said...

owh gue pnah tgok amah y men tendang-tendang jek bdak y nangis..

kalo gua jumpe die, wat dging korban la jwbnye!!

Magrib said...

kurang haja betol..


anyway, suka saya baca blog anda.. blog anda menarik.. follow anda...

Ahli Kabinet