20 December 2010

Entri terakhir???

Semiggu aku tak update blog. Minta ampun sebab tak dpt nk reply atau blogwalking blog hangpa semua..tapi sbg blogger yg berdedikasi aku akn cube utk balas komen korang satu persatu. Besela bila dh penghujung tahun ni, nafsu aku utk berblog dh hampir monopos..hakhakhak..kalau pasni masuk 2 minggu aku still tak update bermakna blog "Pencacai Alim" sudah tamat..

Ada masa aku cube juga ziarah hangpa semua.thanks sbb kasi support kat aku..aku hargai korang semua.korang adalah yg terbaik dr yang terbaik...

55 comments:

YanaMIB said...

xpe dahulukan urusan yg penting..ada ms nnt update lg blog =)

Cikbelog said...

nape tetiba monopos ni??

manna_salwa said...

salam.. kenape mcm tu? neway, msg2 ada sebab masing2 kan..
gud luck.
hope still keep on blogging k.
:)

menusuk hati said...

sob...sob....jgn pergi...jgn pergi...


Haha!anda jg terbaik

chittysarah said...

waaa~~~
anti akan merindui entri2 kamu~~

lalala~~~

IMANSHAH said...

Rindu hang

ahsfantasy24 said...

huhu..
xpa2.. t8 ur time~

^^,

Pencacai Alim said...

thanks semua..kekangan waktu salah satu sebab..

Ummu~Ishak said...

jangan hilang terus.nanti saya gi pekan mesti kena lalu gambang ~ape kaitan??

elly said...

Sama la kita....aku pun macam tu kekangan masa dan juga kekangan perasaan....tapi kalu boleh janganlah stop....sunyi plak aku....

PIDUT ASiS said...

diriku setia menanti kepulanganmu..hahaha

a'im said...

sem depan aku pun macam hang jugak..naya aku

Peminat Katie Holmes said...

berani la lu buat yang terakhir.
Ini warning.

Pencacai Alim said...

ummu: mcm berminat je nk kja UMP..hakhak

elly:terharu aku dgn ko..he3

pidut:hahaha..aku tak hilang..

aim:hakhak..takpe pelan2 kayuh

peminat katie holmes:hakhahak..warning tu..

hysman said...

kekangan waktu pe der?
takpe yg hakiki tu utamkan..
yg smapingan jgn dilupekan...

wahida said...

hilang sekejap x pe, jgn hilang terus tau!! jgn tinggal daku!!!!!

n i k l i s a said...

tengok je nanti ko update balik.

blogwokopos la.

HonEyBuNNy said...

ala....kenapa neh....moga mood itu kembali..hehhehe

echah mashuri said...

jangan le cpt sgt monopos.muda lagi kann...

saya said...

JANGAN.
hehe.
keep on writing. takpe lama tak update, tp jgn berhenti :)

Pencacai Alim said...

hysman:ko betul..:)

wahida:hakhakhak..terharu aku..

niklisa: blogwokopos?hakhakhak..istilah baru

honeybunny:harap2 camtu

echah mahsuri:bukan aku tapi blog ni

saya:mekasih..he3

Nia Dhani Nasir said...

tidak! tidak!!

hahaha!!!!! monopos plak....

mr.syazwan said...

monopos ke??? hahaha

ko pun tetap FUUUYOOOOO

hehehe

Semarak Api said...

kekangn ms tu alsn yg tpt kot bg org yg da kje.huhu..tp aku bru memfolo blog ko tp da nk menepos plak.alaaa..

E.d.Y said...

ish..plz teruskan berkarya

NaniE said...

mm..buka blog baru ke?

Cik Tom said...

busy sgt ek..takpe blog utk sampingan..

blog ni ok..loading laju...mantap...

FaizalSulaiman said...

hujung2 tahun bz la neh.

takpe bro.aku tunggu ko update!hehe

cik fiza said...

update pn ada menopaus ke??
sabar je la..
update jgn tak update...

tieha ismail said...

alaaa apasal tetiber ni...???

lalink7 said...

jangan lupa ke rumah yee...BW cepat..

Daddy Ziyyad said...

kadangkala, memang perlu berehat dari menulis. Bercuti. Hari2 dok menulis, nanti dah takde bahan/otak beku. Hasilnya, entri yang terhasil itu, tak best. So, baik bercuti.Tapi janganlah sampai sebulan bercuti..hehehe

Pencacai Alim said...

ingtkn nk stop tapi mcm tak jadi..tapi pasni mgkin tak sekerap sebab bz dgn kja harian..

Hanis Azla said...

penyakit hujung tahun yer.. sibuk besar2an lah ni mcm year end sale..

NARDtheNERD said...

nanti aku makinn rinduu kauu.
haha.

:)

Cik Bucken said...

rilek la dude. aku tak hapdet sebulan pon tak menopos lg.menten2...=P

love is forever said...

relax bro..wa setahun pernah tak update blog hahaha..take ur time

Pencacai Alim said...

terharu sungguh aku dgn support korang..hehehehe

ika said...

ohh tidak ! hee . :D

Cik Su said...

sbuk ke.. tak pa.. wat ape yang patut dulu k

Gayahspears said...

Gayah tetap menanti n3 ko..
take care..ade mase terjah Gayah ya P.A..hihi

Khairy said...

boleh pulak nernlog boleh menopos...huhu

Pencacai Alim said...

stakat ni aku blh approve komen je..sibuk sesangat..skang ni curi tulang..hakhakhak

puteri said...

salam ziarah
:)

woot-woot said...

abang otai ku pencacai nakal ! grrr..abang tak rindu saya kah ? hahahhaha..adeihh

gua tukar url la bro..marketing strategy xD

http://iniwootlah.blogspot.com/

cikCEPET said...

huhuee..
xpe lor...

:))

K2r~90 said...

yep aku sentiase jadi stalker ko hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

uiittt? umo bersara 54 kn?? knp awal sgt berenti? ha3~ ^_^

Pencacai Alim said...

apa aku nk balas ni? argh!!!!

Mama JnJ said...

janganlah berhenti, tak ada orang komen entri saya dan berakhir dengan hakhakhak seperti kamu

saya lagi banyak kekangan masa tau hehe

hakhakhak... :-P

Myaby said...

kenapa eh

aku pon rasa mcm da malas nak blogging.

urgh.

d_tieah said...

Xpe2, aku pun baru je update entry setelah lebih kurang sebulan xde post terbaru..
Haha..

Yuni Aisyah said...

ak pon mls gk nak berbloging skrg nie...hehe..

mie said...

eh!!!
pesal plak?

*luv Syahnia* said...

ala nak bw diri ke mana
smpai ati nak tgglkn kami disini ;P

Ahli Kabinet