31 December 2010

Slamat tinggal LG

Salam korang semua..

Mula2 aku nk ucap tankiu sbb bagi cadangan kat aku nk beli henset jenis apa..Setelah buat solat istiqarah selama 7 hari berturut2..akhirnya aku dpt petunjuk..ok itu aku ngencing..

Ok geng, aku dh decide nk pakai apa pasni..setelah duk berfikir dan berfikir..buka youtube bt perbandingan antara iphone dan Blakberi maka dgn ini aku istiharkan bahawasanya aku nk pakai iphone 4..bukan tak minat dgn BB tapi aku tgk Iphone lagi gigolo..so
apa nasib LG Smartphone aku pasni?

38 comments:

NaniE said...

wah..jadi gigolola pasnih..? wehehe..

MATAHARI said...

cool!

cik fiza said...

tahniah sbb dh buat keputusan huahaha

FaizalSulaiman said...

wohh..
bagus2.

tak kira la apa pun, asal leh mesej, bleh call:)

Seri said...

wah, sudah ada 'teman' baru

DaddyDian said...

kesian LG.. banyak jasa tu.. LG powerfull beb.. aku masih lagi kekal menggunakan LG Renoir aku...
tak tau la bila nak tuka fon.. :p

Daddy Ziyyad said...

Wowwwwwww...
Tahniah bro...

Bolehlah lepas pakai seminggu dua, kasik prebiu sikit..

Berapa riban?
Line apa?

wahida said...

LG ko tu pas je kat aku...

Cik SHiNJU said...

Laaa nape x try dedua jek?
LG tu tolak jelah..x pun simpan utk twin..:)

Pencacai Alim said...

LG aku nk wat 2nd henpon..hakhakhak

::..pr.skYleto..:: said...

alaaa...per ssh...bg jep lG ouh tat saia...hahaha :P

Hanis Azla said...

ni yg rasa mcm nak tukar phone baru jgk ni.. he..he.

She is f.A.z.A said...

IP 4 .. cayalah bro :D

K2r~90 said...

hak2x akhirnyeee

ajim said...

iphone?silap besar r..patutnya ko beli tepon satelit beb..tepon askar tu ke..orait chow dulu..

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

hebat! maju!

taqie said...

iphone bes. dun wury. :)

Pencacai Alim said...

mahal dow iphone 4..nk dekat 2 ribu lebih..argh!!!!

menusuk hati said...

Nanti buat2lah tanya pada awek2 camna cara nk guna IP....Saja..showoff...

sahromnasrudin said...

KEPUTUSAN YG BIJAK....

NuSaNa NoSa 91 said...

LG tuh sedekah kt keen!! dpt gk pahala.. hahahahahaa~ ^_^

Peminat Katie Holmes said...

jual kat aku la bro.haha

Pencacai Alim said...

nanti aku bt contest..mng aku kasi LG sape yg mng

Mama JnJ said...

ok sya tunggu kontest tu

YanaMIB said...

haha tahniah dpt bli henpon baru utk new year! weehuu~ tp thn depan kuar plak iphone5...hoh! kena upgrade la eh..ngee~ =P

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Pencacai Alim said...

slamat thn bru semua!!!

wish kt sini je..malas nk wt entry..hahaha

E.d.Y said...

kasi aku je..huhu

E.d.Y said...

eh lupa..happy new year bro..:)

Oasis said...

Welcome to our iphone 4 club. Hehe. Iphone byk trick, so kn byk blajar. Dlu sblm beli saya survey hampir sbln. Sistem securitynye tip top. Skrin marvelous..ipodnya mmg cun. Application terbaik. Tapi pastikan pakai yg unlimited plan data ok. Klu ada sbrg ptanyaan bkaitan iphone, hubungi saya. Haaaha

jeBateja said...

LG tu sedekah kat den....ahakz....beso pahala nya...

Gayahspears said...

wah bro!!! smart siot... nty boleh pinjam~lalalalalrikkkk

Affieza said...

Great decision...thumbs up!!! huhu

Yuni Aisyah said...

bagi je la LG tu kt kte..haha...

kiwi said...

cumel..nk pinjam bleyh...nk jadi gigolo gk :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

Semarak Api said...

laa..apple nak kua ngn iphone 5 plak lps ni..hehe..

thun bru dgn hpon baru.cool! epi new year hencik pencacai alim!

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

wooooo jadi gigolo semata mata nak beli benda alah ni kerrrr? tahniah lahhhhh

Ahli Kabinet