30 January 2011

Camne nk main Twitter?

Salam semua

2 minggu tak update mcm haram..ada yg tny apsal lama tak hupdate..ada yg bt mcm2 assumption kata tuan pny blog dh mati..ada yg kata lupe password..kahkahkah..blog aku bkn ada pon..citer pon karut2..

Sape yg blh tlg ajr aku cmne nk guna twitter..bodoh IT aku nih...camne nk post..hakhakhak

33 comments:

wahida said...

ko tak yah la bertwitter bagai...ko fokus pada blogspot je...mcm aku...amacam?

epol said...

twitter nie cam facebook je..cuma update status

She is f.A.z.A said...

x yah twitter2..
FB pon dh x terlayan ngeh3

p.s: maner g?? sbk cam haram laa tuh

nas said...

aku da 6 bulan bertwitter tp xaktif sbb xberapa best dr fb.. huhuhu

ika said...

ala , sign in je dlu . t die pandai sniri . :D

Mimie.Candy Cane said...

oh tidak ..jgn cakap bodoh it mcm tu..aku pun tak reti nak bertweet walaupun nafsu nak main twitter membuak2..huhuhu

LiFe KaMi said...

nak ajar macam mana ,kami pun takde twitter..huhu

::NelyLeyana:: said...

twitter x bleh main pon..
uhuhuhuh

mr.syazwan said...

ku pun xde account twitter lg

so sori x dapek den nak nolong

=_=

IMANSHAH said...

sama kita..bukan bodoh, kurang pandai..hehe

jeBateja said...

den pun tak taw...mcm ne nak main tweet.....

woot-woot said...

bhahhahah...meh haku hajar kau bro ! xD


annoying giler bahasa komen aku.lol

HonEyBuNNy said...

he2..ila pun jarang main twitter..ehheh

NuSaNa NoSa 91 said...

xpernah ada twitter.. keen lg la buta IT.. hua3~ ^_^

d_LA said...

DLA PUN X RETI NAK GUNE TWITTER NI.REG JE PANDAI..HEHE

FaizalSulaiman said...

short instant message saja, twitter neh..:)

lalink7 said...

hahahahahha...nak bertweet pulakss yee? hehehhe..kite xnak buat..bertambah addicted nnt..waaaaa

d_tieah said...

Aku pun kurang arif gak..
Sebab tu twitter aku tak byk followers mcm blog..
Hahaha.. *Terasa blog lagi popular..
Ngee.. :)

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?

d_tieah said...

Aku pun kurang arif gak..
Sebab tu twitter aku tak byk followers mcm blog..
Hahaha.. *Terasa blog lagi popular..
Ngee.. :)

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?

suezahid said...

join la twitter...pastu cari nama k.sue ~wink!!!

p/s: tp as for me, main twitter x sebes fb huhu

anggar said...

Lama neh saya gak bersinggah disini..
kangen ama kawand-kawand blogger..
gmn pny kbar??

SALAM BERKAWAND
:)

NaniE said...

rindu dengan tulisan kamu. oop, entry dari blog ini bermaksud disitu..ehehe

Pencacai Alim said...

bt sementara ni aku tak berkesempatan nk reply satu2 blog korang semua..jgn kecik ati dgn aku k..nanti aku akn cube utk singgah dan komen korang semua

Daddy Ziyyad said...

sapa lah kata ko mati tu yer..hahaha...aku FB ajerrr :P

Yuni Aisyah said...

x reti men twitter...twitter bosan...huhu

F.I.C.K.R.Y said...

Aku tak layan binatang nama Twitter ni, cukop la fesbuk sebijik. Itu pon dah rasa sesak ngan notification yang bersepah. Celaka.

Anonymous said...

ooo...ko kena ckp tweet pastu jari jemari ko kucupkan...pastu engkau akan dipanggil tweeter...camtulah... senang je kan...

Cik SHiNJU said...

Aha..sama la kita..
Dua minggu 'menyawangkan' belog..
Tak reti gak twitter2 neh so x dapek nolong..sori yep.. :D

Cik Miza said...

bile dah sign-up twitter, boleh la follow twitter saye. hehehehe (perasan org nk followw)

elly said...

Twitter tak best....blog aje....

Lamanya tak jenguk....

elly said...

Twitter tak best....blog aje....

Lamanya tak jenguk....

Semarak Api said...

alaahh..xde sorg pon yg jwb cane nk main twitter.kalo x ble tmpg smngkuk blaja:p

tp kn cube ko reg twiter tu.nti pndai sndri kalo da explore..

Fairus Bin Mamat said...

SAYA TAKDE TWITTER.. :)

Ahli Kabinet