09 February 2011

TETAMU VVIP

Masa banjir baru2 nih ada tetamu dtg bertandang..baik punye...

Kalau korang camne?

p/s: sesapa ada twitter meh ar twitt dgn aku..mhdruzn nickname aku..baru blajar nih..baru sehari main nih..kehkehkeh

34 comments:

MATAHARI said...

peh..



gila tbaik punya vvip.

cik fiza said...

tetamu yg menakutkan.. kalo aku dh nangis2 dh tetamu ni dtg mengunjung... uwaaaaaaaa...

Hanis Azla said...

ish... berderau darah tgk dia datang mcm tu..

She is f.A.z.A said...

gmbar kat amner nih apkcik ..giler laa.. x pasal2 jd tettamu umah tuh..

p.s: pakcik,status anda? hahaa :P

Janggel said...

Hahaha kalu aku dah sure panjat bumbung rumah dah kot!!!!!

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

dahsyat kena alu2kan kedtgn dia tu

=_=

lalink7 said...

isk..gambo di mana niee? seriously menakutkan...huwaaaaaaaaaaaaaa

JAY said...

nak kena hidang secawan teh ke ni? hahaha!

Daddy Ziyyad said...

tu gambar betol ka, photoshop???

ngeri kalau betul2 kejadian...

aku tak main twitter lah..hahha..aku FB aja

FaizalSulaiman said...

wah

kalau ada org dlm umah tu camno nak larik laa.

ok aku add tweet ko!hehe

Cik SHiNJU said...

Tetamu mahal tu...
Boleh lapah buat handbag n kasut..huhuh

mie said...

tu dia..
tetamu yang diundang ke..
eheheee

nas said...

perghh..buaya masuk rumah
mmg la kalau ada baby kat situ abes kene baham
hu3

NaniE said...

sori. takde blackberry.
tak reti twit..
selamat ber twit..

LiFe KaMi said...

pergh ini bukan tetamu ini menjamu namanya..

Ummu~Ishak said...

tetamu??

erkk.. gerun

Seri said...

tetamu yg tak diundang sudah datang. seram gak

jeBateja said...

kalau mcm ni...tak payah mai pun tak pe.....

d_tieah said...

Perghhhhhhh..
Lama dah gambo ni..
Aku rasa taun lepas kena tag dengan gambo ni..
Dan persoalan aku lah, kat mana ni ek?

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

Pencacai Alim said...

aku pon tak tahu gambar ni amik kat mana..aku rembat kt fesbuk..kehkehkeh

isma said...

bapak besar!!

weh apsal find nick name ko takder pun.add aku weh
@emaduel

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

oiihhhhhh buaya nak naik umahhhhh .... ooohhhh tetamu tak di undang

::NelyLeyana:: said...

wah takotnye...

tiap2 kali banjir kt kg, mmg x balik sbb takot lintah...

ni boye! lg la x tido malam

M a W a D D a H said...

xmo la tetamu yg camnih...

tapi best gak...boleh buat beg kulit buaya...lalalala...

Mimie.Candy Cane said...

perghhh...giler arrr...steady je panjat rumah orang...aku ada twitter..aku follow kaw skang sbb baru gak join twiter..mari kite belajar bersama2

E.d.Y said...

biawak ke buaya tu?

Peminat Katie Holmes said...

terbaik punya tetamu.

::..pr.skYleto..:: said...

emg gile puyer dasyat ouh...huhuhu..
okie arh ouh drp buaya darat yg msok dlm umah...amacam bro???agagagaga ^^

nurkaloi said...

errr twit twit
lariiiii

yieyaw said...

buaye plastik!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
bagi la di cuma nak tumpang

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhh~
klu tetamu yg tu dtg, keen tutup pintu woooo~ ngeeee~ =.="

Fairus Bin Mamat said...

MAK OOI.. BIAU BETUL?

si para para said...

besar punya..hehe
err di undang ke tidak tu..


aku tak reti main benda tu...twet twet..

Ahli Kabinet